Skip til primært indhold

Kick off-event: Bæredygtige Lægemidler

Sæt kryds i kalenderen 12. november 2024 og vær med til at kickstarte det nationale leadområde inden for Bæredygtige Lægemidler, som Afdelingen for Farmakologi på Odense Universitetshospital står i spidsen for sammen med Amgros.

TID: 12. november 2024 (tidspunkt følger).

STED: Syddansk Sundhedsinnovation, Forskerparken 10 G, 5230 Odense M.

MÅLGRUPPE: Vi samler repræsentanter fra hele værdikæden for bæredygtig produktion, forbrug og bortskaffelse af medicin - sygehuse, apoteker, kommuner, styrelser, industri, klimaforskning mv.

PRIS: Pris for eventen følger.

INTERESSERET? Sign up her - så kontakter vi dig, når tilmeldingen åbner.

For folkesundheden, klimaet og miljøet

Sæt kryds i kalenderen og vær med til at kickstarte det nationale leadområde inden for Bæredygtige Lægemidler, som Afdelingen for Farmakologi på Odense Universitetshospital står i spidsen for sammen med Amgros.

Det nationale leadområde Bæredygtige Lægemidler har fokus på at reducere klimabelastning fra lægemidler og reducere medicinspild i den danske sundhedssektor. Det kan vi kun gøre i stærke partnerskaber med fokus på nytænkning, innovation og vidensdeling.

Derfor samler vi repræsentanter fra hele værdikæden for bæredygtig produktion, forbrug og bortskaffelse af medicin - sygehuse, apoteker, kommuner, styrelser, industri, klimaforskning mv.

Så kom og vær med til at sætte retning for indsatsen og fremtidige samarbejder, så vi samme kan tage ansvar for bæredygtige lægemidler.

Kontakt

Stine Poulsgaard

Innovationskonsulent

Brugercentreret Innovation


29 12 08 05

Julie Hvidt

Innovationskonsulent

Brugercentreret Innovation


24 62 88 09

Caroline Strudwick

Projektleder, udviklingskoordinator

Brugercentreret Innovation


40 24 75 87 Caroline Strudwick på LinkedIn
APPFWU01V