Skip til primært indhold

Digitale løsninger til fødsels- og graviditetsområdet

Syddansk Sundhedsinnovation inviterer til en national temadag den 27. oktober 2022 med netværksopstart om digitale løsninger til fødsels- og graviditetsområdet

TID: 27. oktober 2022, kl. 12:00 - 16:00, herefter en times networking.

STED: Syddansk Sundhedsinnovation, Forskerparken 10, 5230 Odense M.

MÅLGRUPPE: Jordemødre, fødselslæger, sygeplejersker og SOSU-assistenter, som har deres daglige gang på fødegange og graviditetsafdelinger i Danmark.

TILMELDING: Temadagen har været afholdt.

National temadag - Digitalisering på fødsels- og graviditetsområdet

Syddansk Sundhedsinnovation inviterer til en national temadag med netværksopstart om digitale løsninger til fødsels- og graviditetsområdet. Dagen henvender sig til jordemødre, fødselslæger, sygeplejersker, SOSUer og andre, som har deres daglige gang på fødestederne rundt om i Danmark.

Den digitale udvikling går hurtigere end nogensinde - også inden for fødsels- og graviditetsområdet. Derfor vurderer vi, at tiden er inde til at dele erfaringer og sætte gang i en national debat om digitalisering på fødsels- og graviditetsområdet.

Dagen er planlagt som en serie af oplæg og talks, hvor vi tager et kig på eksisterende og nye tiltag omkring digitale løsninger på fødsels- og graviditetsområdet.

Vi tager fat i emnerne:

  • Hjemmemonitorering af gravide
  • Digital fødselsforberedelse
  • Den digitale fødestue
  • Den Digitale Vandrejournal.

Olav Bjørn Petersen, Professor i føtalmedicin på Rigshospitalet, åbner dagen med at dele sine erfaringer omkring hjemmemonitorering af gravide, herunder implementering og perspektiver af fremtidige patientgrupper.

Kontakt

Linda Justi

Konsulent

Digital Innovation


29 20 11 87 Linda Justi på LinkedIn
APPFWU01V