Skip til primært indhold

Initiativ 1: Medicoteknik, medicinsk udstyr og velfærdsteknologi

Som medicoteknisk og velfærdsteknologisk virksomhed kan du få gratis hjælp at etablere samarbejder med Region Syddanmarks sygehuse, psykiatrien og socialområdet.

Dermed bliver det nemmere for din virksomhed at få testet nye produkter i den kliniske hverdag, som løsningen eller produktet skal fungere i.

Vi tilbyder

  • Matchmaking med en konkret sygehusafdeling
  • Sparing og vejledning
  • Screening af sygehusets behov
  • Henvisning til juridisk vejledning
  • Vejledning om fundingmuligheder.

Du er meget velkommen til at kontakte os hvis du eller din virksomhed ønsker mere information om medicotekniske og velfærdsteknologiske virksomheders muligheder.

Matchmaking mellem virksomhed og sygehus

Konkret tilbyder ’En indgang for industrien’, at virksomheder kan henvende sig ét sted i regionen og få gratis sparring og vejledning i forhold til at afklare hvor og hvordan et produkt bedst testes. Herefter sker en matchmaking med en konkret sygehusafdeling.

Med andre ord gør En indgang det nemt for virksomheder at etablere kontakt til og samarbejde med Region Syddanmarks sygehuse, psykiatrien og socialområdet.

En indgang vejleder også om eventuelle behov for udviklingsforløb, såfremt den indledende screening af produktets modenhed viser behov for dette.

For sygehusafdelingerne betyder den nye ordning, at de får hjælp til at håndtere virksomhedshenvendelser og tage den indledende dialog og afklaring.

Først når medarbejderne bag En indgang har været i dialog med virksomheden og har screenet produktets modenhed og potentiale matches virksomheden med den rette sygehusafdeling.

Du er meget velkommen til at kontakte os hvis du eller din virksomhed ønsker mere information om medicotekniske og velfærdsteknologiske virksomheders muligheder.

Kontakt

Mathias Dahl Hoppe

Innovationskonsulent, teknoantropolog, teamkoordinator

Brugercentreret Innovation


23 60 72 56 Mathias Dahl Hoppe på LinkedIn
APPFWU01V