Skip til primært indhold

Danske Banks Fond

Danske Banks Fond søger at styrke dem, som er allermest sårbare – dem, som står udenfor. Målet er at bidrage til projekter, som har fokus på inkludering i fællesskabet ved at yde støtte til projekter, der styrker den enkeltes faglige og personlige livsfærdigheder.

Alt for mange lever i dag uden for samfundets fællesskab af enten sociale, helbredsmæssige eller arbejdsmæssige årsager. Det har store konsekvenser for den enkelte i form af mistet livskvalitet, for pårørende – og for samfundet.

Derfor søger Danske Banks Fond at styrke dem, som er allermest sårbare – dem, som står udenfor. Målet er at bidrage til projekter, som har fokus på inkludering i fællesskabet ved at yde støtte til projekter, der styrker den enkeltes faglige og personlige livsfærdigheder. Det sker via fondens tre fokusområder: En bedre start, At vokse op og Økonomisk tryghed.

Ansøgninger til fonden behandles tre gange om året. Når en ansøgning er vurderet, får ansøgeren en e-mail med svar. Får ansøgeren en donation, gemmes ansøgningen i tre år som dokumentation. Får ansøgeren et afslag, slettes ansøgningen og medsendte oplysninger samtidig med, at afslaget sendes.

Danske Banks Fond giver desværre ikke støtte til privatpersoner, studierejser, konferencer, inventaranskaffelse og renovering.

For at komme i betragtning, skal du sende en ansøgning til: danskebankfond@danskebank.dk. Du skal ikke bruge et ansøgningsskema.

Læs mere hos Danske Banks Fond

APPFWU01V