Skip til primært indhold

Workshops

Har du noget du skal undersøge, teste eller afdække? En workshop kan give svar på dine spørgsmål.

Har du fået øje på et behov, som du gerne vil sikre ikke et pseudobehov? Har du en løsning, du gerne vil teste, så den modsvarer et reelt behov? Skal du inddrage brugerne? Få deres indsigter i udfordringer og behov?

Workshops er ofte en integreret del af arbejdet med innovation.

Fordi en workshop er en oplagt metode til at få svar på spørgsmål i dit innovationsprojekt. Og fordi en workshop kan tilrettelægges så den stiller skarpt på dine blinde vinkler og breder perspektiverne ud.

Vi tilbyder

  • Medarbejderne i Syddansk Sundhedsinnovation, som kan hjælpe med at planlægge og facilitere din næste workshop, så den giver dig de svar, du skal bruge for at komme videre i dit projekt.
  • En medarbejderstab, som rummer en bred vifte af kompetencer. Så hos os kan du finde en moderator, der kan rammesætte jeres dag og moderere en paneldebat på dansk eller engelsk. Og vi kan bistå med facilitatorer, der kan designe og facilitere en workshop ud fra jeres behov.

Kompetencer

Vores medarbejderstab rummer en bred vifte af kompetencer. Så hos os kan du finde en moderator, der kan rammesætte jeres dag og moderere en paneldebat på dansk eller engelsk. Og du vi kan bistår med facilitatorer, der kan designe og facilitere en workshop ud fra jeres behov.

Fysiske faciliteter

Vi tilbyder anderledes og inspirerende fysiske faciliteter, som understøtter og fremmer din næste workshop.

FAKTA om vores faciliteter

Kontakt

Anne Bach Stisen

Enhedschef

Styring, Udvikling og Viden


20 59 89 51
APPFWU01V