Skip til primært indhold

Netværk for mobile robotter i sundhedssektoren, 11. januar 2024

Deltag i netværksmøde 11. januar 2024. Denne gang har vi fokus på implementering af AMR’er og automatiserede løsninger på danske hospitaler.

TID:  11. januar 2024, kl. 11.30 - 16.00.

STED: Sjællands Universitetshospital, Lykkebækvej 1, 4600 Køge

TILMELDING: Tilmeld dig her. Det er gratis, men tilmelding er nødvendig. Bemærk også, at der er et no-show fee på 500,- for tilmeldte, der ikke møder op.

11. januar 2024 ruller netværk for mobile robotter i sundhedssektoren igen. Denne gang har vi fokus på implementering af AMR’er og automatiserede løsninger på danske hospitaler, når vi mødes på Sjællands Universitetshospital i Køge mellem 11:30 og 16:00.

Til netværksmødet får vi besøg af vicedriftschef Mads Korsholm og robotspecialist Michael Melbye, som skal tale med os om implementering af AMR’er på Universitetshospitalet i Køge.

Herudover byder arrangementet på en rundvisning på hospitalet, når vi skal se automatiserede løsninger.

Til netværksmødet skal vi også kigge nærmere på samarbejdet med regionerne om udvikling af robotter til specifikke gøremål og implementering og brugen af disse, samt tale om UVD & Reon til desinficering af kontorarealer og sengepladser, når vi bl.a. andet får et oplæg fra Karsten Thingaard, CEO ved Autonomous Units.

Program

11:30 – 12.00 Checkin, netværk, kaffe og sandwich

12:00 - Velkomst
v/ chefkonsulent Louise Halgaard Gotfredsen, Innovativt byggeri og drift, Syddansk Sundhedsinnovation

12:10 - Automatiserede løsninger fra et hospitals perspektiv
v/ projektdirektør Helle Gaub og driftschef Johnny Lyngård Petersen

12:40 - Samarbejdet med regionerne om udvikling af robotter til specifikke gøremål og implementering og brugen af disse.

13:10 - Præsentation af AMR-løsninger, ibrugtagning af disse, og modning af en organisation der skal bære dette
v/ vicedriftschef Mads Korsholm og robotspecialist Michael Melbye

13:40 - Netværk, kaffe & Kage

14:30 - Innovation og automatisering af infektionsforebyggelse i sundhedssektoren – Kan Danmark blive førende på området, og hvad vil det kræve?
v/ CEO Karsten Thingaard, Autonomous Units

15:00 Rundvisning af automatiserede løsninger på Sjællands Universitetshospital Køge og netværk

16:00 Arrangementet slutter.

Odense Robotics, Syddansk Sundhedsinnovation, Danish Life Science Cluster og Teknologisk Institut afholder i samarbejde netværksmøder, som har til formål at skabe videndeling og matchmaking omkring mobile robotter på tværs af regioner, virksomheder og andre offentlige aktører inden for sundhedssektoren, hvor robotter udgør en vigtig del af løsningerne til arbejdskraftsbesparende og personaleaflastende teknologier til fremtidens sundhedsvæsen.

Ønsker du at blive medlem af Netværk for Mobile Robotter i Sundhedssektoren, kan du blot tilmelde dig arrangementet.

Det kræver ikke, at man er medlem af klyngerne for at deltage i vores netværksmøder, dog skal man have relevant tilknytning og seriøs interesse for området. Det er gratis at deltage og næste møde fokuserer på temaet: Rengøring og hygiejne på danske hospitaler.

 

Kontakt

Louise Halgaard Gotfredsen

Chefkonsulent

Brugercentreret Innovation


21 79 14 04 Louise Halgaard Gotfredsen på LinkedIn
APPFWU01V