Skip til primært indhold

Virtuel fødselsforberedelse vinder årets pris fra "En god start i livet"

Virtuel fødselsforberedelse startede som en akut indsats i foråret 2020. Det er i dag en fast del af tilbud til gravide og partner på alle fødesteder i Region Syddanmark

Prisen på 50.000 kr. blev modtaget af afdelingsjordemoder Stine Storm fra Kolding Sygehus for hurtig organisering af fødselsforberedelse i form af virtuelle tilbud, da Covid-19-pandemien lukkede for al fremmødeundervisning.

Fødselsforberedelse i form af virtuelle tilbud startede som en akut indsats i foråret 2020. Det er i dag en fast del af tilbuddene til gravide og deres partner på alle fødesteder i Region Syddanmark.

Baseret på erfaringer fra projektet - som blev støttet af Trygfonden - blev der skabt en guideline til at komme flyvende fra start med patientrettet undervisning som webinar.

Se guidelinen "Webinar som patientrettet undervisning 2020", med gode råd og tips når man skal i gang med at afholde webinar som patientrettet undervisning eller lignende.

Du kan også kontakte projektleder Lise Ringkvist for en snak, hvis du står og skal i gang med webinar som patientrettet undervisning på f.eks. fødselsområdet.

Kontakt

Lise Ringkvist

Projektleder

Brugercentreret Innovation


29 24 89 81 Lise Ringkvist på LinkedIn
APPFWU01V