Skip til primært indhold

Kick off på Funding-netværk i Region Syddanmark.

Opsamling - Kick off møde 19. september 2024 i Region Syddanmarks Fundingnetværk med sparring, læring og koordinering

En stærk og koordineret fundingindsats

Omkring 30 ansatte i Region Syddanmark mødtes den 19. september 2024 i Syddansk Sundhedsinnovation for at sætte gang i en stærkere og mere koordineret fundingindsats i regionen.

Syddansk Sundhedsinnovation og Det Syddanske EU-kontor havde inviteret til dette første møde i Region Syddanmarks Fundingnetværk, med det formål at samle personer, der dagligt eller ofte arbejder med funding i regionen for at sparre, vidensdele og koordinere den regionale fundingindsats.

Strategisk fundraising

På dagen handlede det blandt andet om, hvordan strategisk fundraising kan bruges på sundhedsområdet. Så vi bedst muligt kan skaffer midler hjem til forskning og innovation fra eksterne finansieringskilder (fonde, puljer og internationale programmer), som understøtter de regionale strategier.

I videoen fortæller Tine Rosenberg, Hæmatologisk Forskningsenhed, HFE-X, Odense Universitetshospital om hvad hun tager med fra det første møde i Fundingnetværket.

Blandt andet opfordrer Tine Rosenberg til at ringe fonde op og sparre med dem om mulighederne for at få midler til at realisere en ide. Mens Henrik Palm, Projektorganisationen for Nyt Odense Universitetshospital, fortæller, at han sikkert vil deltage i det næste møde i Fundingnetværket.

Kontakt

Maria Hardt Schønnemann

Konsulent

Styring, Udvikling og Viden


29 64 58 84 Maria Hardt Schønnemann på LinkedIn
APPFWU02V