Skip til primært indhold

Læringsprogrammer om digitale kompetencer

DELIVER-hjemmeside i luften - Tilbyder læringsprogram om digitale kompetencer til sundhedsprofessionelle i form af mikro-moduler fordelt over seks temaer.

Hjemmesiden tilbyder et læringsprogram i form af en samling mikro-moduler fordelt over seks temaer:

  • Digital teknologi i sundhedsvæsenet
  • Etiske dilemmaer og teknologi
  • Match mellem borger og teknologi
  • Telemedicin og videokonsultationer
  • Den digitale sundhedsfaglige
  • Digitalt lederskab.

Under hvert tema finder du forskellige materialer til brug i undervisnings- og læringssammenhæng. Formålet er at understøtte, at digitalisering og brug af teknologi bliver en integreret del af de daglige rutiner i sundhedsvæsenet.
 
- Samlet er ideen med læringsprogrammet at fremme den daglige brug og implementering af digitale arbejdsgange og teknologi i sundhedsvæsenet. Vores ambition er, at værktøjerne skal være med til at sikre sundhedsprofessionelle i EU får det digitale kompetenceløft, de søger, forklarer Linda Andersen Justi, konsulent i Syddansk Sundhedsinnovation.
 
Målgruppen er instruktører og undervisere, som kan bruge materialet i klasseundervisningen. Materialet kan også bruges som selv-læring samt anvendes til undervisning på socialområdet.
 
DELIVER-hjemmesiden er udvikle i regi af EU-projektet DELIVER og lanceres på engelsk, slovensk, italiensk spansk, catalansk og dansk.

Besøg hjemmesiden DELIVER e-læringsværktøj.

Kontakt

Linda Justi

Konsulent

Brugercentreret Innovation


29 20 11 87 Linda Justi på LinkedIn
APPFWU01V