Skip til primært indhold

Terapeuter giver input til digitale genoptræningsportal Genoptræn|DK

Ved en Genoptræn|DK-workshop den 8. december fik tyve terapeuter fra kommuner og sygehuse frie rammer til at give input til brugen af den digitale genoptræningsportal Genoptræn|DK

- Vi havde planlagt workshoppen, så terapeuterne fik frie rammer til både at udtrykke deres mening om løsningen og bidrage med forbedringsforslag. Resultatet var masser af tanker, ideer og forbedringsforslag til den digitale genoptræningsløsning, som vi tager med i vores videreudvikling, forklarer Bislim Braimi, projektmedarbejder i Syddansk Sundhedsinnovation

Workshoppen fandt sted den 8. december og var delt op i tre dele:

Udfordring og behov

Ved at afprøve løsningen på en stor skærm kom der gang i en god dialog om løsningen, som den ser ud i dag med fokus på funktionerne og hvordan de anvendes. Udviklere fra MedWare ApS, som har udformet Genoptræn|DK, lyttede opmærksomt på brugernes behov.

Idégenerering

Her kom deltagernes kreative side i spil. Der blev udvekslet ideer til, hvordan løsningen kunne se ud. De store værktøjer blev taget i brug, med kæmpe skærmbilleder af løsningen og papir og tuscher. Her samlede deltagerne også deres ideer til forbedringsforslag, som blev præsenteret i sidste del af workshoppen.

Præsentation af forbedringsforslag

Her delte grupperne deres forbedringsforslag, som derefter blev drøftet ivrigt blandt alle deltagerne.

- Det var en vellykket workshop. Vi fik input til videreudviklingen af løsningen, hvilket var det helt store mål, slutter Bislim Braimi.

Kontakt

APPFWU01V