Skip til primært indhold

En bedre vej for udvikling af medicinsk udstyr med kunstig intelligens

Konference afslutter arbejdet med at få afdækket udfordringer og barrierer, som kan påvirke AI-projekter i forskellige stadier

Den 2. marts 2022 afholdt Trial Nation, Akademiet for de Tekniske Videnskaber, Idéklinikken, Region Nordjylland og FIERS - Fonden for Innovation og Erhvervssamarbejde i Region Sjælland den afsluttende konference i projektet MedTech med AI - Medicinsk udstyr med kunstig intelligens, der havde til formål at få afdækket udfordringer og barrierer, som kan påvirke AI-projekter i forskellige stadier.

- Samarbejdet med Trial Nation, Akademiet for de Tekniske Videnskaber, Idéklinikken, Region Nordjylland og FIERS (Fonden for Innovation og Erhvervssamarbejde) Region Sjælland har været super effektivt, fortæller Morten Frydensberg, Syddansk Sundhedsinnovation:

- Både på turen rundt i Danmark hvor vi samlede nogle af de vigtigste aktører inden for udvikling af medicinsk udstyr med kunstig intelligens. Og ved de tre tematiserede workshops. Begge indsatser har gjort os alle klogere på, hvordan vi kan skabe en bedre vej for udvikling af medicinsk udstyr med kunstig intelligens.

Se eller gense konferencen

Du kan også downloade slides fra konferencen fra ATV - Akademiet for de Tekniske Videnskabers  hjemmeside.

Du er nødsaget til at acceptere alle cookies for at se indholdet

Kontakt

Morten Sønderskov Frydensberg

Konsulent

Brugercentreret Innovation


24 20 91 36
APPFWU02V