Implementering af digitale løsninger kræver digitale kompetencer

Webinar om begrebet implementering satte fokus på hvordan man understøtter fagprofessionelle i at implementere digitale løsninger

Corona har betydet et boost for teknologi som et vigtigt værktøj til kommunikation mellem sundhedsvæsen og borgere. Det stiller krav til de fagpersoner, der skal omstille sig til at kunne håndtere løsningerne og samtidig yde omsorg på en ny måde.

Webinar "Implementering af digitale løsninger kræver digitale kompetencer" under WHINN den 25. november 2020 tog udgangspunkt i to aktuelle cases. Endvidere satte webinaret fokus på digitale kompetencer i implementeringen. De ansvarlige bag webinaret behandlede begrebet implementering med fokus på hvordan man understøtter fagprofessionelle i at implementere digitale løsninger.

Se eller gense video med webinaret.

 

Fødselsforberedelse som webinar og Bliv Digital Kompetent

Cecillie Reinholdt Weber, jordemoder, Sygehus Sønderjylland, berettede om erfaringerne fra ”Fødselsforberedelse som webinar”, og Linda Justi, konsulent, Syddansk Sundhedsinnovation, fortalte om projektet ”Bliv digital kompetent”. Begge tog udgangspunkt i deres erfaringer med at støtte fagpersonerne i nye arbejdsgange og digitale kompetencer.

Webinaret blev rundet af med dialog og henvisning til nyttige redskaber, der kan hjælpe med at tilrettelægge arbejdet med implementering af digitale løsninger.

Download slides fra webinaret.

Se video med webinaret.

Implementering af digitale løsninger kræver digitale kompetencer
Kontakt
SDSI
Konsulent
Maria Hardt Schønnemann
+45 2964 5884
mhs@rsyd.dk