WHINN 2018 - sætter fokus på temaerne MeHealth, Thought Leadership og Integrated Care

Tilmelde dig årets WHINN - Week of Health and INNovation den 9. - 11. oktober 2018

Årets Week of Health and INNovation, WHINN 2018, finder sted i uge 41, fra den 8. – 11. oktober. Og for fjerde gang er Region Syddanmark og Odense Kommune værter for en vidensfestival bestående af præsentationer v. spændende keynote speakers, matchmaking, guidede ture, delegationsbesøg, networking og udstilling med WHINN TALKS korte oplæg og debatter.

Ét fælles program

I år præsenterer WHINN ét fælles program med en række spor, som du kan følge efter interesse.

Herudover byder programmet som altid både på udstilling, matchmaking, guidede ture, delegationsbesøg, præsentationer, debatter og meget mere.

Årets temaer er:

  • MeHealth – som sætter fokus på personlig sundhed, patient empowerment, personlige sundhedsdata, brugen af patientens/borgerens data i behandling. Og endeligt behandles gode løsninger, der kan forbedre sundhedskommunikation med patienter, borgere og pårørende.
  • Thought Leadership – handle om de personer og organisationer mv., der tager lederskab når det handler om sundhed? Hvem er disse såkaldte influencers? Hvilken betydning/rolle har de, når vi taler om nye strategier på sundhedsområdet, implementering og skalering af sundhedsløsninger?
  • Integrated Care – Temaet har fokus på hvordan vi bruger nye sundhedsløsninger i behandling og pleje. Hvordan integrerer vi teknologi i hverdagslivet hjemme hos patienter og pårørende? Og endeligt hvordan kan vi bruge nye teknologier, datadeling, fælles it-platformen etc, til at understøtte det tværsektorielle samarbejde.

Herudover vil der også i år være:

  • WHINN DINNER 10. oktober 2018
  • WHINN BITS & BEERS 9. oktober 2018
  • WHINN PITCHFIRE den 10. oktober 2018.

Se programmet for WHINN 2018.

WHINN 2018 - sætter fokus på temaerne MeHealth, Thought Leadership og Integrated CareKontakt
SDSI
Enhedschef
Anne Bach Stisen
+45 2059 8951
Anne.B.Stisen@rsyd.dk

SDSI
Eventkonsulent
Katrine Maruri
+45 2167 3071
kmz@rsyd.dk