Det dynamiske Syddanmark satser på sundhed og velfærd

Læs om den syddanske satsning på sundheds- og velfærdsteknologi i tillægget "Sundheds- og velfærdsteknologi" i JyllandsPosten den 26. april 2018

Region Syddanmark er i førertrøjen når det gælder sundhedsinnovation

Region Syddanmark har gennem mange år arbejdet for at skabe gode rammer for vækst for virksomheder, der arbejder med sundhed og velfærd.

Regionen tilbyder klynger og netværk, som styrker samarbejde mellem universiteter, erhvervsliv og kommuner. Det skaber et stærkt økosystem, der føder ind til scale-up-forløb – og dermed er med til at skabe rammer for, at virksomheder kan udvikle sig og blive rigtig store.

Tillæg som optakt til fagmessen Health & Rehab Scandinavia 2018.

I tillægget "Sundheds- og velfærdsteknologi" i JyllandsPosten den 26. april 2018 skriver journalist Simone Okkels om den syddanske satsning på sundheds- og velfærdsteknologi.

Offentligt-privat samarbejde til gavn for borgerne, sundhedsvæsenet og virksomhederne

Regionsrådsformand i Region Syddanmark Stephanie Lose (V) forklarer hvorfor samarbejdet med erhvervslivet er så højt på den syddanske dagsorden.

- Stærk vækst er afhængig af en åben ofentlig sektor. Og taler vi sundheds- og velfærdsinnovation, er det vigtigt, at løsningerne udvikles med afsæt i konkrete behov, og at virksomhederne kan teste deres løsninger, inden de kommer på markedet. Vi har helt fra start tænkt de to ting sammen.

 

Læs artiklen "Det dynamiske Syddanmark satser på sundhed og velfærd" og læs hele JP-tillægget

Det dynamiske Syddanmark satser på sundhed og velfærd