Syddansk Sundhedsinnovation understøtter forretningsudvikling hos syddansk virksomhed

Et besøg i Forskerparken inspirerede LINAK til at gøre brug af SDSIs viden og konsulentydelser i deres strategiarbejde

Repræsentanter fra LINAK besøgte i juni måned Forskerparken i Odense. Her fik LINAK indblik i Syddansk Sundhedsinnovations funktioner som videnscenter og konsulenthus. Besøget førte til et samarbejde med Syddansk Sundhedsinnovation.

Pejlemærker for fremtidens sengeløsninger

I september faciliterede SDSI en workshop med ledelsen indenfor LINAK Beds, med fokus på at beskrive pejlemærker for den fremtidige udvikling indenfor sengeløsninger i et kortsigtet og langsigtet perspektiv.

Jørgen Sobol, salgschef for LINAK Beds forklarer,

- Generelt vil jeg sige, at hele processen omkring vores langsigtede strategi i samarbejde med SDSI, har været en positiv oplevelse. Indsigten i de markedskræfter vi er oppe imod, er i kraft af vores samarbejde blevet styrket betydeligt. Denne styrkede indsigt vil uden tvivl være medvirkende til, at vi i højere grad kan træffe de rigtige strategiske beslutninger og sikre at vores forretning fremover forbliver lukrativ for LINAK.

Skræddersyet løsning til dig og din virksomhed

Syddansk Sundhedsinnovations samarbejde med LINAK er et eksempel på, hvordan vi i tæt dialog med virksomheder kan skræddersy et forløb til udvikling af forretningen.

Med vores specialiserede viden indenfor sundhedssektoren får virksomheder adgang til vores samling af trendrapporter mv., ligesom vi tilbyder at udarbejde materiale, rapporter eller markedsundersøgelser om specifikke emner af interesse for virksomheden.

Vores 65 medarbejdere med en bred vifte af kompetencer kan hjælpe med en række opgaver forbundet med udvikling af forretningen. Vi faciliterer workshops og gennemfører brugerinvolvering når det giver værdi og vi forestår test og udvikling af produkter og services. Vi analyserer behov og muligheder og vi regner på gevinster. Endeligt formidler vi adgang til samarbejde med klinikken og Offentlig Privat Innovation (OPI) ligesom vi hjælper med funding.