Stor aktivitet i Syddansk Sundhedsinnovation under WHINN

Delegationsbesøg fra nær og fjern, workshops og møder fylder godt op i Syddansk Sundhedsinnovation under WHINN – Week of Health & INNovation 9.-11. oktober 2018

Selve WHINN holder til i Odense Congress Center. Men også i Syddansk Sundhedsinnovation er der stor aktivitet i WHINN-ugen.

Mange af WHINN-deltagerne benytter lejligheden til at besøge Syddansk Sundhedsinnovation for at se vores testfaciliteter og få en introduktion til de mange spændende projekter, som SDSI er projektleder for eller deltager i. Ligesom flere projektorganisationer både nationale og internationale holder projektmøder i SDSI under WHINN.

Udenlandske delegationsbesøg

Mere end 150 Whinn-deltagere i større delegationer eller som små grupper besøger SDSI.

De kommer fra Kina, Tyskland, Wales, Østrig og Holland og vil alle få en guidet tur i SDSIs testhaller. Afhængig af interesse bliver de introduceret til Region Syddanmarks arbejde med sundhedsinnovation og arbejdet i SDSI.

Healthcare DENMARK indvier sin nye formidlingsvæg, som er etableret i hallen Health lab i SDSI. Væggen formidler viden om det danske sundhedsvæsen og sundhedsløsninger.

Workshops og projektmøder

Som optakt til selve WHINN holder det nordiske samarbejde HOOC-projektet "The Future of Social and Health Care for Older Adults at Home" workshop den 8.-9. oktober. Her faciliterer CoLab Plug & Play i SDSI en drøftelse af hvordan sundhedsløsninger, som telemedicin og digitalisering kan bidrage til fremtidens hjemmebehandling af ældre.

Styregruppen bag projektet digital løsning til graviditetsforløb og deltagere i Interregprojektet ProVaHealth holder også møde i SDSI under WHINN.

Vi ses frem til en WHINN-uge med mange gæster og aktiviteter.

Stor aktivitet i Syddansk Sundhedsinnovation under WHINN
Kontakt
SDSI
Eventkonsulent
Katrine Maruri
+45 2167 3071
kmz@rsyd.dk