Fremtidens patient i et bæredygtigt sundhedsvæsen – WHINN 2018

Fremtidens patient i et bæredygtigt sundhedsvæsen er track 6 på WHINN 2018. Mød eksperter, der stiller skarpt på fremtidens sundhedsvæsen. Og vær med til at drøfte om vi er parate til at møde fremtidens patienter

Patient og sundhedsforbruger

Patienternes mulighed for at søge information om deres sygdom og behandlingsmuligheder er endeløse.

Det betyder, at praktiserende læger, sundhedsprofessionelle på sygehuse og ledere i sundhedsvæsenet allerede i dag møder en ny type patienter, som udover at være patient også ser sig selv som sundhedsforbruger.

Det skal fremtidens sundhedsvæsen forholde sig til. Både i forhold til hvordan vi møder fremtidens patienter og hvordan vi indretter fremtidens sundhedsvæsen. Det er en transformation, som det danske sundhedsvæsen er i fuld gang med. Med værdibaseret styring tilrettelægges behandlingen efter hvad der giver størst mulig effekt for patienten.

Men er det nok? I forhold til at tilfredsstille de mere og mere individualiserede patienter og i forhold til at sikre, at alle samfundsgrupper i bliver hørt og får den samme gode behandling.

Ved track 6 på WHINN 2018 om fremtidens patient i et bæredygtigt sundhedsvæsen, sætter blandt andet fremtidsforsker Liselotte Lyngsøe fokus på disse dilemmaer i sit oplæg om fremtidens patient og deres forventningerne til sundhedsvæsenet.

Co-creation og design thinking

Co-creation og andre inddragende design metoder er velegnede i arbejdet med at indrette fremtidens sundhedsvæsen.

Chris Lawer har skrevet bogen ‘Co-Create Value in Health and Care Ecosystems: A Framework for Transformation’. På tracket guider han deltagerne i at se forandringer som muligheder for at skabe et endnu bedre sundhedsvæsen. 

Ved den afsluttende workshop giver topledere på Region Syddanmarks sygehuse indblik i, hvordan de udvikler sig mod de fremtidige behov. Dette danner afsæt for en fælles udviklingsproces "design thinking i praksis" faciliterert af Syddansk Sundhedsinnovation .

Program

 

WHINN 2018 - Ét fælles program

WHINN er en af Europas største events indenfor sundheds- og velfærdsområdet, som giver dig viden, inspiration og indsigt i den nyeste forskning og internationale trends. 
WHINN præsenterer i år ét fælles program med 12 konferencespor/tracks, som folder de tre konferencetemaer ud - MeHealth, Integrated Care og Thought Leadership.

Årets tracks

 • Digital Health - Is digital health the future for healthcare? (v. Syddansk Sundhedsinnovation, SDSI)
 • Connected health - Can Cross-Sector Collaboration keep people out of the Hospital? (v. Odense Kommune og Odense Universitetshospital, OUH)
 • Sustainable Hospitals - Hospitals of the future (v. OUH)
 • Social Health - How do Social Factors affect the Health of the Individual? (v. OUH)
 • How is digital technology affecting our approach to prevention? (v. Odense Kommune)
 • Sustainable Healthcare – The patient in focus (v. SDSI)
 • Advancing e-mental health in Denmark (v. Telepsykiatrisk Center i Region Syddanmark og OUH)
 • My Own Health - personalized experiences in treatment and care (v. OUH)
 • Implementing eHealth – is it really that difficult? (v. OUH)
 • How do we support a good life with dementia (v. Odense Kommune og OUH)
 • Leadership and change in Healthcare (v. SDSI)
 • Medical cannabis. How can we make the best of it? (v. Odense Kommune).

Herudover byder WHINN-programmet som altid både på udstilling, matchmaking, guidede ture, delegationsbesøg, præsentationer, debatter og meget mere.

Se hele programmet og læs mere om de forskellige spor. En billet til WHINN 2018 giver dig adgang til alle aktiviteter. Du bestemmer selv. Registrer dig her.

 

 

 

Fremtidens patient i et bæredygtigt sundhedsvæsen – WHINN 2018Kontakt
SDSI
Specialkonsulent
Carina Lykke Johannessen
+45 3050 7525
Carina.Lykke.Johannessen@rsyd.dk

SDSI
Eventkonsulent
Katrine Maruri
+45 2167 3071
kmz@rsyd.dk