Efterspørgsel på telemedicinsk sårvurdering

Med telemedicinsk sårvurdering sparer patienter tid og kræfter på transporten til og fra sygehuset

Telemedicinsk sårvurdering, også kaldet telesår i daglig tale, er et tilbud til borgere/patienter, hvor lægen har vurderet, at såret er egnet til telemedicin.

Telemedicinsk sårvurdering er til alle typer sår og alle borgere med behandlingskrævende sår har ret til at spørge, om de kan komme i telemedicinsk sårvurdering.

Behandling i eget hjem

Der er flere, der har fået øjnene op for tilbuddet, fordi man sparer tid og kræfter på transporten til og fra sygehuset.

Telemedicinsk sårvurdering og selve behandlingen af såret sker i ens eget hjem og udføres af en hjemmesygeplejerske med erfaring i sårbehandling.

Hjemmesygeplejersken udfører behandling på baggrund af instrukser fra sygehuset. Der vil dermed ikke være behov for at møde ind på sygehuset så ofte, fordi behandlingsplanen og helingsprocessen følges op ved hjælp af en løbende dialog i Sårjournalen. Denne kan man som borger også selv tilgå via sit NemID.

Er du egnet til telemedicinsk sårvurdering?

Spørg sygeplejersken eller lægen næste gang du er på sygehuset, om du er egnet til at få telemedicinsk sårvurdering. Er du pårørende til et familiemedlem med behandlingskrævende sår, har du mulighed for at efterspørge telemedicinsk sårvurdering. Snak med sygehuset, den tilknyttede hjemmesygeplejerske eller praksislægen, der henviser til sygehuset.

Læs mere om telemedicinsk sårvurdering i pjecen.

 

Efterspørgsel på telemedicinsk sårvurdering
Kontakt
SDSI
Konsulent
Linda Justi
+45 2920 1187
linda.justi@rsyd.dk