DataDonor-appen sætter fokus på brug af adfærdsdata i sundhedsvæsenet – WHINN 2018

WHINN inddrager deltagerne i en debat om brug af personlige sundheds- og adfærdsdata i sundhedsvæsenet til gavn for patientbehandlingen

DataDonor-appen er omdrejningspunktet for flere events på årets WHINN – Week og Health and INNovation den 9. – 11. oktober 2018 i Odense.

Hvad er Data Donor?

Med vores mobil opsamler vi alle helt automatisk data om vores adfærd hver gang vi bevæger os. Vores mobil tæller skridt og beregner, hvor langt vi går og bærer altså på data, der potentielt siger noget om vores sundhed og som måske er værdifulde i en behandlingssammenhæng.

DataDonor-appen gør det muligt for dig at dele dine adfærdsdata fra mobiltelefonen.Via appen kan du også bruge en kognitiv ansigtsanalyse, der laver en score på dit humør.
De indsamlede data er med til at kvalificere videreudviklingen af konceptet og app’en og indgår som elementer i debatten omkring brugen af adfærdsdata.

Vil du donere dine data?

DataDonor-app’en blev lanceret på Folkemødet 2018, hvor 200 personer donerede deres data og deltog i debatten. Nu bredes konceptet ud til deltagerne på WHINN 2018.

Er du villig til at donere dine data? Skal datadonation være frivillig eller automatisk? Skal sundhedssektoren i fremtiden betale for at bruge dine data?

Tag stilling til spørgsmålene. For når du ankommer til WHINN har du mulighed for at downloade appen og prøve kræfter med datadonation. DataDonor-appen frigives op til WHINN i en engelsk version.

Offentligt-privat samarbejde

DataDonor-appen er udviklet i et OPI-samarbejde mellem den private virksomhed ProActive A/S og Region Syddanmark ved Syddansk Sundhedsinnovation.

Mød os på WHINNs udstillingsområde, hvor vi er til stede med en stand. Her er der mulighed for at få et indblik i perspektiverne i de opsamlede data.

DataDonor-appen sætter fokus på brug af adfærdsdata i sundhedsvæsenet – WHINN 2018

Kontakt