INVITATION - Mobile robotter på hospitaler – hvor kører de hen?

Hvilke gevinster og udfordringer er der ved at anvende mobile robotter på de danske hospitaler, hvordan implementerer man bedst teknologien, og hvordan ser fremtiden ud for brugen af mobile robotter i sundhedssektoren?

Tid: Onsdag den 1. november 2017, kl. 9.30-16
Sted: LÆRINGS- OG FORSKNINGSHUSET, Kresten Philipsens Vej 15F, 6200 Aabenraa, Indgang F. Se detaljeret oversigtskort over sygehuset.
Pris: Deltagelse er gratis. Der vil være et no-show fee på kr. 500 i tilfælde af udeblivelse.
Målgruppe: Målgruppe: Konferencen henvender sig dels til hospitalsansatte, der arbejder med - eller interesserer sig for automatisering på hospitaler, og dels til robot- og automationsvirksomheder samt rådgivere inden for branchen.

Tilmelding
For at deltage i konferencen, skal du være medlem af Innovationsnetværket RoboCluster. Meld dig til netværket - det er gratis.

Tilmelding til konferencen skal ske senest den 17. oktober 2017. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Innovationsnetværket RoboCluster inviterer til robotkonference i Aabenraa

Få svarene og se demonstrationer af forskellige mobile robotter, når Innovationsnetværket RoboCluster og Sygehus Sønderjylland inviterer til konferencen: Mobile Robotter på hospitaler – hvor kører de hen? den 1. november på Aabenraa Sygehus.

På konferencen kan du høre om erfaringer med mobile robotter på sygehuse; hvor er udfordringerne, og hvor er gevinsterne? Derudover får du viden om nye trends inden for mobile robotter, når Teknologisk Institut ser i krystalkuglen.

Virksomheder, der leverer mobile robotter til hospitaler, vil desuden få mulighed for at lave en pitch og en demonstration i løbet af dagens program. Der er således mulighed for at møde MiR, Blue Ocean Robotics, Gibotech, Swisslog og EK Automation.

Se hele programmet.

Nyt Netværk for mobile robotter i sundhedssektoren

Konferencen rundes af med lanceringen af et helt nyt netværk. Innovationsnetværket RoboCluster og Syddansk Sundhedsinnovation lancerer nemlig Netværk for mobile robotter i sundhedssektoren, og her vil der være rig mulighed for at høre mere om medlemskab og aktiviteter.

Kontaktperson

Conny Heidtmann
Projektleder
Innovationsnetværket RoboCluster
+45 2058 5132
conny.heidtmann@robocluster.dk