Få overblik over fundingmuligheder til innovationsprojekter - juni 2017

Syddansk Sundhedsinnovation hjælper sygehuse, kommuner, virksomheder og andre regionale samarbejdspartnere med at skabe overblik over støttemuligheder, samt at søge støtte til innovationsprojekter

Årshjul over fonde og støttemuligheder

Hos Syddansk Sundhedsinnovation holder vi os orienteret omkring nye fonde og støttemuligheder. 

Vi har udarbejdet et årshjul, som vi løbende opdaterer. Det er vores værktøjer når vi støtter sygehuse, kommuner, virksomheder og andre samarbejdspartnere i deres arbejde med funding.

Vi udsender et nyhedsbrev, som indeholder information om kommende relevante fonde og støtteordninger inden for sundhedsinnovation.

Læs nyhedsbrev og tilmeld dig nyhedsbrevet.

 

Èn indgang - Virksomhedernes indgang til klinisk samarbejde

Har du og din virksomhed brug for hjælp til at etablere et samarbejde med Region Syddanmarks sygehuse samt social- og psykiatriområdet om test, udvikling og kliniske forsøg indenfor pharma, medicinsk udstyr, medicoteknik eller velfærdsteknologiske område? Kontakt Emil Kjærsgaard Nielsen, innovationskonsulent, ekn@rsyd.dk.

Én indgang for medicoindustrien er et initiativ, der hjælper virksomheder med at etablere samarbejder med Region Syddanmarks sygehuse samt social- og psykiatriområdet om test, udvikling og kliniske forsøg indenfor det medico- eller velfærdsteknologiske område.

Få overblik over fundingmuligheder til innovationsprojekter - juni 2017