Dit og DATA – Fremtidens sundhedsvæsen

Sæt kryds i kalenderen den 6. september 2017 og bliv klogere på hvordan det digitale sundhedsvæsen ser ud om 10, 20 eller 30 år

Tid: Onsdag d. 6. september 2017, 9-15.
Sted: Syddansk Sundhedsinnovation, Forskerparken 10, bygning G, 5230 Odense
Pris: Arrangementet er gratis
Målgruppe: Sundhedsfagligt personale i de 22 syddanske kommuner, regionens fem sygehusenheder, almen praksis, patientforeninger samt administrativt personale i regionen.

Tilmelding: senest 23. august 2017.

-------------------------------------------------

I 1943 anslog Thomas Watson fra IBM, at der på verdensplan ville blive brug for fem computere.

I dag anslås det, at der er ca. 2 milliarder personlige computere i brug på verdensplan og herunder tælles ikke de små computere vi går med på armen, i lommen (mobiltelefoner) eller i tasken (tablets). Med andre ord fremtiden er ikke let at forudse.

I Syddansk Sundhedsinnovation er vi villige til at kigge fremad med hjælp fra et hold eksperter, der har belæg for at kigge ind i fremtiden.

Onsdag den 6. september 2017 inviterer vi alle syddanske kommuner og sygehuse til en konference om fremtidens sundhedsvæsen. Sammen tager vi fremtidsbrillerne på og kigger frem i tiden: Hvordan ser det digitale sundhedsvæsen ud om 10, 20 eller 30 år?

Datadeling, datastrøm og digitalisering

Temaerne vil kredse omkring datadeling, datastrøm og digitalisering – mellem borgeren, de tre sundhedssektorer og samfundet generelt. Hvad kan vi glæde os til? Hvad skal vi være på vagt overfor?

Kom og hør et visionært perspektiv på udvikling, teknologi og sundhed.

Vi inviterer både borgeren, fremtidsforskeren og kritikeren ind til at afgive deres bud. Vi vil også gerne høre, hvilke forventninger du har til fremtidens sundhedsvæsen.

Programmet opdateres løbende. Følg med her på siden på.

 

The conference is part of the South DENMARK eHealth ECOsystem by ECHAlliance that promotes collaboration and coordination of combined efforts within digital health, read more.  

 

Dit og DATA – Fremtidens sundhedsvæsen
Kontaktperson
SDSI
Konsulent
Linda Justi
+45 2920 1187
linda.justi@rsyd.dk

SDSI
Konsulent
Trine Egsgård Køhn
+ 45 2916 4993
Trine.Egsgard.Kohn@rsyd.dk