Odense får udstillingsvindue for sundhedsinnovation

Healthcare DENMARK vil etablere et multimediecenter i Odense som udstillingsvindue for sundhedsinnovation og velfærdsteknologi

Det skriver Syddansk Vækstforum i sit nyhedsbrev den 10. oktober 2016.

Vækstforum investerer i, at Healthcare DENMARK undersøger mulighederne for at etablere et multimediecenter om sundheds- og velfærdsinnovation i Odense. 

Udstillingsvindue for danske velfærdsløsninger på sundhedsområdet

Centeret skal fungere som udstillingsvindue for danske løsninger inden for sundheds-og velfærdsinnovation. Et tilsvarende center, "House of Green", findes i København som udstillingsvindue for danske løsninger på energi- og cleantech-området.

Det placeres i Forskerparken i Odense, som i forvejen er hjemsted for Healthcare DENMARK og en række aktører inden for sundheds- og velfærdsinnovation, bl.a. Welfare Tech, Syddansk Sundhedsinnovation, MedCom og Teknologisk Institut.

Desuden fungerer hallerne ved Syddansk Sundhedsinnovation i forvejen som udstillingsvindue for løsninger inden for sundheds- og velfærdsinnovation, fx CoLab Plug&Play samt 300 kvadratmeter af Nyt OUH med it-mockup.

Et multimediecenter for sundhedsløsninger er derfor attraktivt ved modtagelse af delegationer, som ønsker at se på danske løsninger på sundhedsområdet og samtidig vil besøge virksomheder, der tilbyder disse løsninger.

Healthcare DENMARK markedsfører danske kompetencer på sundheds- og velfærdsområdet.

Læs mere hos Syddansk Vækstforum.

 

En indgang til klinisk samarbejde

En indgang for medicoindustrien er et initiativ, der hjælper virksomheder med at etablere samarbejder med Region Syddanmarks sygehuse samt social- og psykiatriområdet om test, udvikling og kliniske forsøg indenfor det medico- eller velfærdsteknologiske område.

For mere information om medicotekniske og velfærdsteknologiske virksomheders muligheder kontakt:

Lise Wraae Silberling
Chefkonsulent
Syddansk Sundhedsinnovation, Innovativt byggeri og drift

Lise.Wraae.Silberling@rsyd.dk, 2979 6521.