Repræsentanter fra den japanske it-gigant NEC besøgte Syddansk Sundhedsinnovation

Japansk delegation fra it-giganten NEC undersøger det danske marked

Besøget i Syddansk Sundhedsinnovation var del af et tætpakket program med besøg hos Teknologisk Institut og Odense Robotics i Forskerparken efterfulgt af besøg i Odense Kommune. Her fik de japanske gæster en præsentation af den by-transformation mod Smart City Odense, som byen står midt i med blandt andet en helt ny infrastruktur og en kommende letbane.

Digitale borgerløsninger

NEC er stærke indenfor blandt andet sensorteknologi, big data og cloud løsninger, og de har interesse indenfor Healthcare.

Besøget i Syddansk Sundhedsinnovation havde derfor fokus på ’digitale borgerløsninger’, blandt andet projektet Den Digitale Landevej, som har til formål at skabe en digital infrastruktur, der gør det muligt for alle borgere i alle hjørner af regionen at udnytte og få gavn af telemedicinske løsninger.

Også test- og demonstrationslaboratorium CoLab Plug & Play blev præsenteret. CoLab Plug & Play understøtter virksomheder, kommuner og sygehuse, i udvikling, test og certificering af borgernære velfærdsteknologier til social- og sundhedsområdet.

Besøget i Odense var arrangeret af Udvikling Fyn.

Japanerne var i Danmark på grund af Smart City konferencen i København efter en invitation fra Invest in Denmark. Efter besøget i Odense gik turen videre til Aarhus.

Repræsentanter fra den japanske it-gigant NEC besøgte Syddansk Sundhedsinnovation

Kontaktperson i Syddansk Sundhedsinnovation
SDSI
Specialkonsulent
Thomas Clausen
+45 2920 1951
Thomas.Clausen@rsyd.dk