Region Syddanmark er stærkt til stede på WHINN 2016

Odense danner for andet år i træk rammen om WHINN, Week of Health & INNovation, fra 4.-7. oktober 2016. Region Syddanmark er stærkt tilstede

WHINN-banner

Tre spændende dage i sundhedsinnovationens tegn

Emnerne for årets WHINN er:

  • Telemedicin
  • Aktiv og sund aldring 
  • Æstetik og teknologi
  • Hygiejne
  • Integration af social- og sundhedsdata.

Mere end 10 forskellige konferencer og events binder WHINN 2016 sammen og Region Syddanmark er aktiv i en række sammenhænge.

Center for Innovativ Medicinsk Teknologi (CIMT) på Odense Universitetshospital er vært for den store konference ”Large-scale Telemedicine Deployment in Denmark” den 5. oktober, som sætter fokus på udrulning af telemedicin i storskala. 

OUH er også vært for konferencen “Infection Control and Innovation – New Solutions to Old problems?” den 6. oktober. Her præsenteres projektet ”Håndfrit Bad”, hvor en bred kreds af offentlige og private partnere har samarbejdet om at udvikle et toilet og baderum med total håndfri betjening, således at smittefaren mindskes og rengøring bliver nemmere og hurtigere. Et projekt Syddansk Sundhedsinnovation også har været partner i.

Syddansk Sundhedsinnovation er sammen med internationale netværk med til at planlægge en konference med fokus på en innovativ tilgang til at skabe gode rammer for sund og aktiv aldring.

Herudover bliver der gode muligheder for virksomheder i at promovere velfærdsteknologiske løsninger og kommer i dialog med offentlige beslutningstagere og investore.

De mange events og konferencer bindes sammen af en række specifikke WHINN-events, hvor alle deltagere er inviteret:

  • WHINN Matchmaking: Det officielle matchmaking event, hvor interesserede deltagere i et struktureret forløb kan møde hinanden og udvide deres netværk og udveksle ideer og løsninger.
  • WHINN Exhibition: En kommerciel udstilling hvor aktører på det sundheds- og velfærdsteknologiske område udstiller kommercielle løsninger og innovative projekter produkter rettet mod bedre sundhed og pleje.
  • WHINN Dinner: Den officielle netværksmiddag, med key note speak, prisoverrækkelser, dans og musik.

Få overblik over dine muligheder - Informationsmøde den 27. juni.

WHINN-dagene er din mulighed for at få synlighed, udvide dit netværk og finde inspiration og ny viden til dit videre arbejde inden for det sundheds- og velfærdsteknologiske område. 

Arrangørerne vil gerne hjælpe dig med at få overblikket og holder derfor et gratis informationsmøde den 27. juni 2016, kl. 10:00 – 12:00 hos Welfare Tech i Forskerparken i Odense.

Læs mere og tilmeld dig på Welfare Techs hjemmeside.

WHINN 2015

I 2015 samlede WHINN flere end 2.200 deltagere fra mere end 20 lande. Deltagerne tæller både udviklere, direktører, slutbrugere, klinikere og beslutningstagere fra private og offentlige organisationer. Med WHINN skabes rum og tid til netværk, videndeling og præsentation af den nyeste viden og internationale trends inden for sundhed, pleje og innovation.

Vil du vide mere

Har du bruge for mere viden om WHINN og WHINN-aktiviteterne kan du kontakte WHINN-kontoret:

Følg WHINN på FacebookLinkedIn og Twitter og/eller tilmeld dig WHINN’s nyhedsbrev, som holder dig opdateret på de mange aktiviteter - Tilmelding via whinn.dk.

Region Syddanmark er stærkt til stede på WHINN 2016