Englændere køber syddansk knowhow

Syddansk Sundhedsinnovation har netop underskrevet en kontrakt med den fynske konsulentvirksomhed Public Intelligence om sammen med dem at levere knowhow til University of Surrey i det sydlige England, som vil etablere et såkaldt living lab i stil med dem, der i dag findes flere af i Region Syddanmark og i Odense

Modernisering af det engelske sundhedssystem

Sammen med det engelske universitet og en række engelske aktører skal Syddansk Sundhedsinnovation i et partnerskab med Public Intelligence nu bidrage til at udvikle et living lab, som er et dynamisk testmiljø, hvor private virksomheder kan teste teknologier i forskellige sundhedsmæssige sammenhænge til brug for modernisering af det engelske sundhedssystem.

Helhjertet satsning

Syddansk Sundhedsinnovation er døren ind til Region Syddanmarks regionale indsats inden for innovation, velfærdsteknologi, telemedicin, brugerinddragelse og arbejdet med offentlig-privat samarbejde. Syddansk Sundhedsinnovation har til huse i Forskerparken i Odense.

- Vi er glade for, at vores viden og årelange erfaringer inden for velfærds- og sundhedsinnovation kan bidrage til udviklingen af det engelske sundhedsvæsen. Det viser, at vi så rigtigt i Region Syddanmark ved helhjertet at satse på velfærds- og sundhedsinnovation til gavn for borgeren, den offentlige sektor og som vækstskaber for syddanske virksomheder, siger regionsrådsformand i Region Syddanmark, Stephanie Lose (V).

Læs mere på Region Syddanmarks hjemmeside.

Læs også Unique 'living lab' to test innovative healthcare is heading to Surrey.

Læs også Trust to deliver new innovative health services for dementia patients.

 

På billedet ses:

Christina E. Wanscher, specialkonsulent, Syddansk Sundhedsinnovation
Jakob Broager, konsulent, Public Intelligence
Lisa Roberts, ledende dekan ved Surrey University
Guy Boersma, managing director, Kent Surrey Sussex Academic Health Science Network
Peter Julius, Partner, Public Intelligence.

Englændere køber syddansk knowhow

Kontaktperson i Syddansk Sundhedsinnovation