En gammel kending i nye klæder - OPI-guide.dk

Welfare Tech lancerer nyt site til OPI-guide.dk, som er styrket i forhold til brugerinvolvering og bedre vægtning mellem det offentlige og privat. Gå selv på opdagelse og få inspiration til det gode offentlige-private samarbejde.

Det skriver Welfare Tech på sin hjemmeside.

Projektleder Kristoffer Blom, Welfare Tech, fortæller om det nye OPI-guide.dk, 

- Det nye site indeholder en nye række funktioner, der gør det nemmere at dele viden om, og erfaringer med, offentlig-privat samarbejde. Som bruger har du mulighed for at oprette et værktøj, en case, et godt råd eller erfaring du ønsker at dele, og følge med i de nyeste arrangementer.

En gammel kending i nye klæder

Det nye site til OPI-guide.dk er styrket i forhold til brugerinvolvering og bedre vægtning mellem det offentlige og privat. Man kan selv gå på opdagelse og få inspiration til det gode offentlige-private samarbejde.

Med relanceringen er det nu nemmere at få adgang til et hav af værktøjer, cases, gode råd, nyheder og arrangementer inden for offentlig-privat innovationssamarbejde, også kaldet OPI.

- Det nye site indeholder en nye række funktioner, der gør det nemmere at dele viden om, og erfaringer med, offentlig-privat samarbejde. Som bruger har du mulighed for at oprette et værktøj, en case, et godt råd eller erfaring du ønsker at dele, og følge med i de nyeste arrangementer, siger projektleder Kristoffer Blom, Welfare Tech.

Sitet er fra start fyldt med alle de gode cases og værktøjer, der blev udarbejdet som led i det nationale OPI-lab-projekt, og nye cases og værktøjer vil løbende blive føjet til.

Link til OPIguide.dk.

Kontakt

Har du spørgsmål eller kommentarer til OPIguide.dk. Kontakt:

Projektleder Kristoffer Blom, Welfare Tech
kribl@welfaretech.dk
+45 6177 4379.

En gammel kending i nye klæder - OPI-guide.dk