CoLab Odense deltog i InnoEvent 2016 for første gang

CoLab Odense deltog med to udfordringer på InnoEvent 2016 indenfor palliation og demens

De studerende på Erhvervsakademiet Lillebælt og University College Lillebælt fik stillet to udfordringer af CoLab Odense. Det skriver OdenseHealth.dk.

Udfordringen inden for palliation lød: Hvordan kan man forbedre den palliative periode hos patienter, der ved, de skal dø af deres sygdom? Hvad skal der til for, at de kan være i eget hjem eller tæt på eget hjem?

Udfordringen inden for demens lød: Hvordan forbedres vejen fra hjem til hospital for en Alzheimer patient og dennes pårørende?

Triple helix tankegang

I undervisningssektoren er triple helix tankegangen et kernebegreb, idet det dækker over et samarbejde mellem det offentlige, private virksomheder og uddannelsesinstitutionerne. Samarbejdet skaber en god spiral af ideer og innovation og er med til at skabe vækst.

Daglig leder i CoLab Odense Mette Syse sætter stor pris på konceptet i InnoEvent:

Her under InnoEvent er vi med til at understøtte en triple helix tankegang. Vi har kontakt mellem sygehus og kommunal praksis på specialistniveau, hvor personlig kendskab og arbejde med specifikke behov er første led i samarbejde mellem det offentlige og private virksomheder, og sammen får de adgang til de studerendes ideer.

 

 

 

CoLab Odense deltog i InnoEvent 2016 for første gang