Syddanmark med i konkurrencen om at blive vært for stor international konference

En delegation fra IFIC - International Forum of Integrated Care besøgte den 11.-13. marts 2015 Fyn. Formålet var at præsentere Nyborg og Odense som en mulig vært for den internationale konference om Integrated Care i 2017

I bestræbelserne på at bringe Danmark i spil som vært for den store internationale konference om Integrated Care i 2017, gennemførte en delegation af beslutningstagere fra IFIC en fem-dages site inspection i Danmark.

Besøget var arrangeret i et samarbejde mellem Inspiring Denmark, Healthcare DENMARK og Syddansk Sundhedsinnovation.

Delegationen tilbragte tre af de fem dage på Fyn, hvor den besøgte Nyborg og Odense. Besøget præsenterede Nyborg og Odense som erfarne værtsbyer, når det gælder afholdelse af store konferencer. Samtidigt blev Odense præsenteret som centrum for både offentlige organisationer og private virksomheder, der arbejder med sundhedsinnovation og velfærdsteknologi.

IFIC-delegationen besøgte mulige placeringer og forskellige konferencefaciliteter og mødtes med virksomheder og organisationer i Odense, Her blev de præsenteret for en række af de banebrydende innovative aktiviteter, der er i gang i Odense. Blandt andet mødtes delegationen med projektgruppen bag WHINN, med Center for Innovativ Medicinsk Teknologi på Odense Universitetshospital, med Institut for Idræt og Biomekanik, Syddansk Universitet og med Forskerparken i Odense.

IFIC-delegationen fortsatte deres site inspection i København.

Syddanmark med i konkurrencen om at blive vært for stor international konference

Kontaktperson