Søren Lindgaard er konstitueret som direktør i Syddansk Sundhedsinnovation

Søren Lindgaard, direktør for Regional IT i Region Syddanmark, er konstitueret som direktør i Syddansk Sundhedsinnovation fra 1. april 2015, når Diana Arsovic Nielsen forlader sin stilling

I forbindelse med konsttueringen af Søren Lindgaard udtaler regionsdirektør i Region Syddanmark Jacob Stengaard Madsen,

”For mig er det afgørende, at Syddansk Sundhedsinnovation ikke taber fart på grund af Diana Arsovic Nielsens afgang. Centret skal fortsat medvirke til at fremme innovative løsninger samt sikre mulighederne for et tæt virksomhedssamarbejde om løsningen af fremtidens opgaver på sundhedsområdet, i psykiatrien og på socialområdet. Derfor har jeg valgt at direktør for Regional IT Søren Lindgaard konstitueres i stillingen som direktør for Syddansk Sundhedsinnovation fra 1. april 2015 og seks måneder frem. Søren vil i den periode fungere som direktør for både Regional IT og Syddansk Sundhedsinnovation.” 

Fakta om Søren Lindgaard

Søren Lindgaard er 42 år. Han har en HA (dat), en HD (O) og en executive MBA uddannelse og har i gennem sin karriere i flere omgange arbejdet for TDC koncernen og været leder af virksomheder som f.eks. B&O og Dansk Supermarked.
Søren er bosat i Viborg og bruger fritiden på at løbe, vandre og spille golf.

Søren Lindgaard er konstitueret som direktør i Syddansk Sundhedsinnovation