Seminar: Spiromagic - ny innovativ lungefunktionsmåler

Patient@home inviterer i samarbejde med Danmarks Lungeforening og Spiromagic til seminar med fokus på den nye innovative lungefunktionsmåler: Spiromagic.

Seminaret giver indblik i, hvordan Danmarks Lungeforening og Syddansk Sundhedsinnovation har givet virksomheden bag lungefunktionsmåleren, Spiromagic, en dybere forståelse for brugernes behov, ønsker og krav til Spiromagic. Denne viden er løbende implementeret – både i selve lungefunktionsmåleren og i den tilhørende app. Få endvidere indblik i, hvilke metoder Syddansk Sundhedsinnovation har anvendt ved brugerinddragelsen, og hvad der kom ud af denne proces.

____________________________________________________

Tid, sted og tilmelding

24. juni 2015, kl. 13-16.

Forebyggelsescenter Vanløse, lokale 038
Indertoften 10 
2720 Vanløse.

Deltagelse er gratis - tilmeldingsfrist den 15. juni, hvorefter tilmelding er bindende med no-show gebyr på 500,- kr. Der er et begrænset antal pladser.

Tilmelding til projektleder i Patient@home Conny Heidtmann, RoboCluster, cohe@mmmi.sdu.dk, 2058 5132.

___________________________

Hør også, hvad virksomheden bag Spiromagic har fået ud af at samarbejde med Danmarks Lungeforening og Syddansk Sundhedsinnovation, som har spillet en stor rolle, der har haft indflydelse på det færdige resultat.

FAKTA om Spiromagic

Spiromagic er et spirometer – en såkaldt lungefunktionsmåler, som sammen med en app måler ens lungefunktion og registrerer ændringer over tid. Data kan deles med andre. I fremtiden kan Spiromagic anvendes af personer med KOL eller astma. Læs mere om Spiromagic.

Program

13:00 Velkomst og kort introduktion til projekt Patient@home v/Projektleder Conny Heidtmann, Innovationsnetværket RoboCluster
13:20 En introduktion til Forebyggelsescenter Vanløse
13:30 Spiromagic – fra idé til produkt v/Business Development Director Jørgen Ole Kjær, Move Innovation
14:00 Hvad siger brugerne om Spiromagic? v/Charlotte Patterson, Innovationskonsulent, Syddansk Sundhedsinnovation
14:20 Pause - kaffe og kage
14:40 Ny teknologi giver nye muligheder - mennesker med lungesygdomme som frontløbere i Danmark v/Anne Brandt, Adm. Direktør, Danmarks Lungeforening
15:00 Demonstration af Spiromagic og networking v/Jørgen Ole Kjær, Move Innovation
15:45 Tak for i dag.

Seminar: Spiromagic - ny innovativ lungefunktionsmåler

Kontaktperson
SDSI
Innovationskonsulent
Charlotte Maria Patterson
+45 2920 1614
Charlotte.Patterson@rsyd.dk