INVITATION: Informationsmøde om WHINN BUSINESS

Kom til informationsmøde om WHINN BUSINESS og hør om hvordan din virksomheder kan blive en del af WHINN uge 43. Mødet finder sted den 28. maj 2015, kl. 14-17 hos Welfare Tech, Odense

WHINN, Week of Health & INNovation, er en ny begivenhed som løber af stablen første gang 19. - 23. oktober 2015 i og omkring Odense. Ugen danner ramme om en lang række konferencer og events, som samler sundheds-professionelle fra ind- og udland til videndeling, præsentationer, dialog og netværk. Programmet opbygges løbende og alle har mulighed for at afholde og melde arrangementer ind, med relation til sundhed, pleje og velfærdsteknologi. WHINN tiltrækker og giver hermed gæsterne et stort og spændende udvalg af aktiviteter, som de kan vælge imellem på kryds og tværs af specifikke interesseområder.

For at belyse de mange muligheder, som WHINN tilbyder velfærdsteknologiske virksomheder, holder Welfare Tech et informationsmødet den 23. april 2015, hvor du kan høre nærmere om WHINN-konceptet, og hvordan din virksomheder udnytter ugens vækst- og udviklingspotentiale.

INVITATION: Informationsmøde om WHINN BUSINESS