INVITATION - Hospital + Innovation Congress 2015

Konference om hospitalslogistik og innovation på de nye sygehusbyggerier

Mød nationale og internationale sundhedsaktører til åben diskussion om udvikling af bæredygtigt og effektivt sundhedsvæsen med særlig fokus på patientinddragelse og øget effektivitet.

Tid og sted

Odense Congress Center
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ

Start: 21.10.2015 | kl. 00:00
Slut: 22.10.2015 | kl. 00:00

Arrangør: Healthcare DENMARK.

Danmark investerer 40 mia.

Danmark investerer i løbet af de næste ti år mere end 40 milliarder kroner på opførelsen af 16 nye hospitalsprojekter. Det drejer sig både om helt nye supersygehuse og til- og udbygning af eksisterende sygehuse.

Konferencen ”Hospital+Innovation Congress - partnering for sustainable healthcare design” samler parter fra det offentlige og private til dialog om, hvordan vi sammen sikrer et bæredygtigt, effektivt sundhedsvæsen i fremtiden.

Målet er at udbrede innovative danske løsninger inden for sygehusbyggeri og velfærdsteknologi, samt at etablere partnerskaber mellem offentlige og private danske og udenlandske aktører . med særligt fokus på patientinddragelse og øget effektivitet.

Få indblik i de danske erfaringer fra de nye sygehusbygger
Hør om perspektiverne ved at bygge nye hospitaler Bidrag til fremtidens sundhedsløsninger

En del af WHINN-ugen

Hospital + Innovation Congress er del af Week of Health & INNovation (WHINN), som inspirerer, faciliterer nye netværk og skaber forretningsmuligheder i sundhedssektoren. Læs mere på WHINN.dk.

INVITATION - Hospital + Innovation Congress 2015