Sygehus Sønderjylland i Aabenraa holder åbent hus

Prøv en spiserobot og tag med på ”Patientrejsen” – Kom til åbent hus på Sygehus Sønderjylland i Aabenraa

Søndag den 18. januar, kl. 11-15 holder Sygehus Sønderjylland i Aabenraa åbent hus. Kom og se, hvordan Syddansk Sundhedsinnovation og CoLab Sønderjylland tester velfærdsteknologiske løsninger til gavn for patienterne.

Du finder vores to stande tæt på indgang B.

Prøv en spiserobot i CoLab Sønderjylland

Kom og prøv en spiserobot. Mærk, hvordan det føles, at blive hjulpet af en robot. Og få en præsentation af, hvordan kommune, sygehuse og den praktiserende læge samarbejder om at sikre et sammenhængende forløb for patienter og borgere.

CoLab Sønderjylland er et test- og udviklingslaboratorium, som er under etablering i den sønderjyske del af Region Syddanmark. I CoLab Sønderjylland kan virksomheder, sygehuse, kommuner og borgere - hånd i hånd - teste og udvikle velfærdsteknologiske løsninger i hverdagsmiljøer. Sygehus 

Tag med på ”Patientrejsen”

Syddansk Sundhedsinnovation tager dig med på ”Patientrejsen”. Bliv udstyret med symptomer og løs en række opgaver, der viser, hvordan det er at være patient på sygehuset. Hvad gør mødet med systemet til en god oplevelse? Og hvad kendetegner en dårlig oplevelse?

Giv også dine svar på, hvilken værdi det har, at patienten og de pårørende inddrages mere og mere aktivt i egen behandling.

Syddansk Sundhedsinnovation er Region Syddanmarks stabsfunktion inden for sundhedsinnovation og velfærdsteknologi. Sammen med sygehuse og sociale institutioner, patienter, brugere og virksomheder skaber vi resultater, der udvikler fremtidssikret byggeri og drift på sundhedsområdet, implementerer telemedicinske løsninger og skaber stærke rammer for virksomhedssamarbejder.

Læs mere på Sygehus Sønderjyllands hjemmeside.

Sygehus Sønderjylland i Aabenraa holder åbent hus

Kontaktpersoner
SDSI
Specialkonsulent
Caroline Strudwick
+45 4024 7587
Caroline.Strudwick@rsyd.dk