Virksomheden Agitek skal, sammen med Region Hovedstaden og Region Syddanmark færdigudvikle en ny psykiatriseng

Region Syddanmark og Region Hovedstaden har valgt virksomheden Agitek til, i tæt samarbejde med konsortium partnerne Alvritol og B.V. Spring Produkties, at færdigudvikle fremtidens psykiatriseng. Det sker på baggrund af, at deres tilbud blev erklæret som vindere af den udbudsrunde Psykiatrien i Region Syddanmark og Region Hovedstadens Psykiatri startede i januar 2014.

I januar 2014 blev virksomheder inviteret til at deltage i en prækvalifikation, med det formål at finde den bedst egnede virksomhed til at indgå i udvikling og levering af en optimal sengeløsning til psykiatrien.

En række virksomheder deltog i prækvalifikationen. Og på baggrund af prækvalifikationen er virksomheden Agitek nu valgt til det fortsatte udviklingsarbejde.

Sengen skal både give en bedre oplevelse for patienterne og medvirke til et bedre arbejdsmiljø for medarbejderne. Samtidig skal sengen leve op til forskellige sikkerheds- og hygiejnemæssige krav. Fx er der fokus på arbejdsstillinger, tryghed for patienten og ingen mulighed for selvskade.

Læs mere.

Virksomheden Agitek skal, sammen med Region Hovedstaden og Region Syddanmark færdigudvikle en ny psykiatriseng

Kontaktperson
SDSI
Innovationskonsulent
Henriette Søgaard
+45 2159 8450
henriette.sogaard@rsyd.dk