Offentlig-Privat Innovationssamarbejde – Videnskonference og bogreception

Pia Gjellerup, Center for Offentlig Innovation, holder åbningstalen ved videnskonference og bogreception, den 28. oktober 2014 kl. 12-16.30, i Industriens Hus i København. Her får du den sidste nye viden om hvordan offentlige aktører og private virksomheder kan samarbejde om nye innovative løsninger til gavn for begge parter.

På konference mødes praktikere, erhvervsliv og politikere til en konstruktiv eftermiddag, hvor vi gør status på flere års ambitiøs satsning på Offentlig Privat Innovation - OPI.

Kom og hør om erfaringer og ambitioner og kom med dit indspark til debatten. Hvad gør vi ved de kulturelle forskelle? Hvor langt er vi kommet med OPI? Og hvordan indfrier vi de enorme potentialer, alle er så enige om?

Chefredaktør Nick Allentoft fra Mediehuset DenOffentlige er eftermiddagens moderator.

Blogstafet som bog

Siden december 2013 har OPI-Lab og Mediehuset DenOffentlige drevet en online-debat om holdninger og forventninger til OPI. Denne blogstafet udkommer nu i bogform og udgivelsen fejres på konferencen.

Bogen "OPI Debat og Perspektiv" har indlæg fra bl.a. Margrethe Vestager (R), Allan Søgaard Larsen (Falck), Dennis Knudsen (FOA) og Karsten Dybvad (DI). Forskeren Lena Brogaard (KORA) bidrager med et perspektiverende kapitel og regionsdirektør Mikkel Hemmingsen (Region Syddanmark) indleder.

OPI-Lab giver alle deltagere på konference et gratis eksemplar.

Offentlig-Privat Innovationssamarbejde – Videnskonference og bogreception

Kontaktperson
SDSI
Konsulent
Linda Justi
+45 2920 1187
linda.justi@rsyd.dk