INVITATION - Medarbejderne trykprøver ny psykiatrisk afdeling inden den bygges

INVITATION - Torsdag den 19. juni får sygeplejersker, læger, sundhedsassistenter og rengøringsfolk mulighed for at se og teste deres kommende arbejdsplads - den psykiatriske afdeling, der skal opføres i Vejle af Team OPP. Pressen er velkommen fra kl. 10 – 11.

Psykiatrien i Region Syddanmark samler psykiatriske funktioner fra Kolding og Vejle i nybyggeri fra 2017, og forberedelserne er allerede i fuld gang.

I Region Syddanmarks innovationscenter i Forskerparken opbygger Syddansk Sundhedsinnovation 1:1 fuldskalamodeller med et omfang på omkring 400 kvm. Det virkelighedsnære indtryk, som rummene giver, gør det muligt for medarbejderne at pege på behov og komme med forbedringsforslag i samarbejde med arkitektteamet i Team OPP, der står for opførelse og drift af de nye psykiatrirammer i Vejle.

Testforløbet foregår den 19. juni 2014 hos Syddansk Sundhedsinnovation, Forskerparken 10 G, 5230 Odense M.

Pressen er velkommen fra kl. 10-11, hvor det er muligt at se medarbejdere og brugere gennemspille forskellige scenarier og situationer fra deres hverdag i modellerne. Det er desuden muligt at tale med arkitekter og projektchefer fra Team OPP samt med projektansvarlige fra Region Syddanmark og Syddansk Sundhedsinnovation.

Kontakt:
Lars Olaf Larsen, Afdelingsdirektør DEA, Team OPP, mobil: 40452580
Dorte Dalkjær, projektleder i Syddansk Sundhedsinnovation, mobil: 40546588

INVITATION - Medarbejderne trykprøver ny psykiatrisk afdeling inden den bygges

Kontaktperson