Hollandsk virksomhedsdelegation besøgte Syddansk Sundhedsinnovation

En hollandsk virksomhedsdelegation besøgte, den 25. september 2014, Syddansk Sundhedsinnovation. Her fik de blandt andet en præsentation af fordelene ved innovative samarbejder mellem offentlige og private aktører.

Delegationen bestod af nitten deltagere fra femten hollandske virksomheder. Deres formål med turen var at få kendskab til det danske sundhedsvæsen. Både med henblik på mulighederne for salg til det danske marked men også i forhold til samarbejde.

Direktør Diana Arsovic Nielsen, Syddansk Sundhedsinnovation gav de nitten hollændere en generel introduktion til Syddansk Sundhedsinnovations (SDSI) arbejde og viste de inspirerende og åbne faciliteter i Forskerparken, Odense, rammer som inviterer til kreativ tænkning, åbent samarbejde og brugerinddragelse. 

Offentlig-Privat innovationssamarbejde

Chefkonsulent Peter Bamberg forklarede hvilke rammer OPI sker i, og hvordan offentlige aktører kan indgå strategiske samarbejder med private virksomheder. 

Herefter gav projektledere præsentationer af deres projekter. Lasse Nørgaard Nielsen præsenterede en række OPI-testcases indenfor logistik, Lise Wraa Silberling forklarede hvad det kræver at samarbejde med danske hospitaler. Og Iben Kromann fortalte om samarbejdet mellem Indkøbsafdelingen i Region Syddanmark og SDSI om at gøre offentlige indkøb indkøb til en driver for innovation.

Delegationsbesøget var arrangeret af blandt andet den hollandske ambassade. Delegationen var i Danmark fire dage og besøgte København, Odense, Aarhus og Aalborg.

Hollandsk virksomhedsdelegation besøgte Syddansk Sundhedsinnovation

Kontaktperson
SDSI
Specialkonsulent
Thomas Clausen
+45 2920 1951
Thomas.Clausen@rsyd.dk