Succesfuld Hospitalslogistik

Syddansk Sundhedsinnovation gennemfører i efteråret 2020 en række webinarer, som sætter fokus på sundhedslogistik og digitalisering

Sundhedslogistik

I 2018 afholdt Syddansk Sundhedsinnovation eventen Succesfuld hospitalslogistik (SHL).

Målgruppen for SHL var ansatte i de fem danske regioner, som arbejdede med eller havde interesse for logistik. Formålet var at vidensdele og netværke på tværs af regionerne.

Som en del af eventen præsenterede hver region et logistikprojekt, som logistikmedarbejdere fra andre afdelinger kunne have fordel af at kende til.

Succesfuld Hospitalslogistik - nu som webinarer

Syddansk Sundhedsinnovation inviterer nu igen til succesfuld hospitalslogistik. Denne gang som webinar, hvilket skyldes både den aktuelle situation med Covid-19 og, at webinarer gør det nemmere for logistikmedarbejdere at vidensdele på tværs af regionerne i en travl hverdag.

Hvert webinar kommer til at bestå af ét konkret projekt eller emne og forventes at vare ca. en time inklusiv mulighed for spørgsmål. Listen over webinarer vil fremgå af denne side, som løbende bliver opdateret. 

For at kunne se oplægget skal man tilmelde sig inden den angivne deadline.

Målgruppen vurderes for hvert webinar. Som udgangspunkt er målgruppen ansatte i regionerne, men nogle oplæg kan være åbne for andre. Konkret målgruppen vil fremgå af eventsiden for hvert webinar.

Liste over kommende Webinar