WHINN 2020 - Implementering af digitale løsninger kræver digitale kompetencer

Webinar om begrebet implementering med fokus på hvordan man understøtter fagprofessionelle i at implementere digitale løsninger
Alternate Text

+ Program

09:30 - 10:30
Digitale kompetencer i implementeringen

Med udgangspunkt i to aktuelle cases sætter vi fokus på digitale kompetencer i implementeringen. Vi behandler begrebet implementering med fokus på hvordan man understøtter fagprofessionelle i at implementere digitale løsninger.

+ Om WHINN 2020

WHINN 2020 afholdes for sjette gang. I en Corona-tid  sikrer vi selvfølgelig, at alle myndighedernes anbefalinger efterkommes, når vi afholder de fysiske events. Vi kender og efterlever gældende regler – og holder os opdateret, hver gang reglerne ændrer sig.

Det betyder også, at vi holder afstand mellem stole, har god hygiejne, har håndsprit tilgængeligt og der er vejledninger tilgængeligt på de fysiske venues.

Som gæst kan du derfor deltage trygt og sikkert uden at skulle bekymre dig om at blive smittet til vores event.

+ Tid, sted og tilmelding

TID: 25. november 2020, kl. 9.30 - 10.30

STED: Syddansk Sundhedsinnovation, Forskerparken 10 G, Odense.

TILMELDING: Digitalt event, Klik på linket: Adobe Connect Login 

+ Mere om fundingeventet

Corona har betydet et boost for teknologi som et vigtigt værktøj til kommunikation mellem sundhedsvæsen og borgere. Det stiller krav til de fagpersoner, der skal omstille sig til at kunne håndtere løsningerne og samtidig yde omsorg på en ny måde.

Projektlederne for ”Bliv digital kompetent” og ”Webinar som fødselsforberedelse” fortæller om deres erfaringer med at støtte fagpersonerne i nye arbejdsgange og digitale kompetencer.

Webinaret rundes af med dialog og henvisning til nyttige redskaber, der kan hjælpe med at tilrettelægge arbejdet med implementering af digitale løsninger.

Du møder:

  • Cecillie Reinholdt Weber, jordmoder, Sygehus Sønderjylland
  • Linda Justi, projektleder
  • Anna-Britt Krog, projektleder
  • Maria Hardt Schønnemann, konsulent.

Alle fra Syddansk Sundhedsinnovation.

Kontakt
SDSI
Konsulent
Maria Hardt Schønnemann
+45 2964 5884
mhs@rsyd.dk