WHINN 2020 Bridges Tech Needs with Tech Knowledge

Deltag i WHINN 2020, som for sjette gange løber af stablen i Odense. Du møder nationale og internationale klinikere, eksperter og forskere, som deler deres viden om og indsigt i sundhedsinnovation, data og sundhedsteknologi til gavn for sundhedsprofessionelle, patienter og borgere

Videnfestival med fire spor

På WHINN 2020 sætter fire konferencespor scenen for årets tema WHINN BRIDGES TECH NEEDS WITH TECH KNOWLEDGE

  • Teknologi- og professionsforståelse i det digitaliserede sundhedsvæsen, afdækker de paradokser og dilemmaer, men også muligheder, som det digitaliserede sundhedsvæsen byder på (dansk spor, 2 dage).
  • Fremtidens Sundhedsteknologi - hvad oplever patienten? handler om, hvordan vi sikrer, at sundheds- og velfærdsteknologi giver mening for borgeren eller patienten. Patientens og borgerens perspektiv er i centrum (dansk spor, 1 dag)
  • Har COVID-19 banet vejen for implementering og forankring af telemedicin? COVID-19 har sikret bred anvendelse af telemedicin. Spørgsmålet er nu, om det også efter coronakrisen er forankret i driften. Hvad kan vi lære i forhold til fremtidige telemedicinske projekter – og hvad er næste skridt efter videokonsultationer? (engelsk spor, 1 dag)
  • Datadreven Innovation udforsker data og stiller blandt andet spørgsmålet, om data er den stærkeste drivkraft inden for sundhedsinnovation, og hvilke trends og udfordringer vi står over for (engelsk spor, 2 dage)

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Odense Kommune, Odense Universitetshospital og Syddansk Sundhedsinnovation planlægger sammen med højtprofilerede chairs de fire konferencespor.

Læs mere og tilmeld dig på www.whinn.dk hvor du kan se programmerne tage form,

Velkommen til UCL

WHINN 2020 finder sted på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Seebladsgade i Odense. UCL tilbyder et utraditionelt konference-setup centralt i Odense.

UCL er en af partnerne bag WHINN og Mickael Bech, direktør for sundhedsområdet hos UCL, fortæller på UCLs hjemmeside,

- jeg er meget begejstret for, at UCL i år får lov til at lægge hus til en kæmpe sundheds- og innovationskonference som WHINN og på den måde får mulighed for at sætte fremtidens sundhedsvæsen på dagsordenen.

FAKTA om WHINN

Årets WHINN - Week of Health and INNovation finder sted i Odense i uge 48, fra den 24. – 26. november.

Partnerne bag WHINN er: Region Syddanmark, Odense Kommune, Odense Universitetshospital, UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Welfare Tech, Healthcare Denmark og Syddansk Universitet.

Det er sjette gang, at Region Syddanmark og Odense Kommune er værter for WHINN, der udover de fire konferencespor tilbyder spændende keynote speakers, matchmaking, guidede ture, delegationsbesøg, networking, udstilling og meget mere.

Kontakt

Direktør Michaela Andersen, michaela@whinn.dk, +45 4040 1282 hvis du har spørgsmål til eller ønsker om partnerskab, program, udstilling mv.

WHINN 2020 Bridges Tech Needs with Tech Knowledge

Kontakt
SDSI
Enhedschef
Anne Bach Stisen
+45 2059 8951
Anne.B.Stisen@rsyd.dk

SDSI
Eventkonsulent
Katrine Maruri
+45 2167 3071
kmz@rsyd.dk

SDSI
AC-medarbejder
Lotte Damsgaard Nissen
+45 2965 0245
ldn@rsyd.dk